Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik er meget vigtigt for os, da vi ved behandling af personoplysninger beskytter dit privatliv.
I det følgende vil vi informere dig om behandlingen af dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside www.tmj.dk.

Databehandling ved besøg på vores hjemmeside

Ejer- og kontaktoplysninger:

 

Tjellesen Max Jenne A/S (dataansvarlig):

Ole Lippmanns Vej 2
DK-2630 Taastrup
CVR: 67 03 65 14
Telefon: (+45) 4457 1100
E-mail: persondata@tmj.dk

Databeskyttelsesrådgiver (DPO):
Casper Rybjerg Qvist
Tlf. (+45) 6169 1213
E-mail: persondata@tmj.dk

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi personoplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • når du kontakter os for at få yderligere oplysninger (retsgrundlaget for behandlingen findes i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f/ litra b, sidste led.), og
  • når du giver samtykke til anvendelsen af cookies (retsgrundlaget for behandlingen findes i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  • hvor behandling er nødvendig for, at TMJ kan forfølge en legitim interesse (retsgrundlaget for behandlingen findes i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.). Vores legitime interesser består blandt andet i at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside, da vi herved kan uddrage viden, der hjælper os til at udvikle vores serviceydelser;

Vi indsamler kun de oplysninger, vi behøver, for at behandle din anmodning eller for at levere en serviceydelse. Vi vil normalt kun anmode om yderligere oplysninger, hvis vi skal bruge dem til at give dig det bedst mulige svar på din forespørgsel. Når du afgiver dit samtykke til en behandling af dine personoplysninger, indsamler vi kun de personoplysninger, som du specifikt har samtykket til.

Behandlingsomfang, formål og opbevaringsvarighed

Til den tekniske levering af hjemmesiden er det nødvendigt, at vi behandler visse automatisk overførte oplysninger fra dig, så din browser kan vise vores hjemmeside, og du kan bruge hjemmesiden. Disse oplysninger indsamles automatisk hver gang du besøger vores hjemmeside og gemmes derefter i vores serverlog-filer. Disse oplysninger vedrører computersystemet på den besøgende computer.

I processen indsamles følgende oplysninger:

  • IP-adresse;
  • Dato og tidspunkt for adgang;
  • Navn og URL
  • Hjemmeside/applikation, hvorfra der blev foretaget adgang (henvisnings-URL);
  • Operativsystem og oplysninger om den anvendte internetbrowser (f.eks. browserversion, sprogindstillinger og installerede tilføjelser)

Udover at sikre en problemfri forbindelsesetablering og bekvemt brug af vores hjemmeside, bruges de indsamlede data også til at sikre hjemmesidens systemsikkerhed.

Brug af hjemmesider

På vores hjemmeside kan der forekomme links til andre hjemmesider, herunder produktinformationer og eksterne undersøgelser mv. TMJ er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.
Når du besøger andre hjemmesider, bør du derfor altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Sådan indsamler vi dine personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger fra en række kilder.

Direkte fra dig: For eksempel indsamler vi personoplysninger direkte fra dig, når du foretager en indberetning eller kontakter os pr. telefon, e-mail eller kommunikerer direkte med os på anden måde. Dette gør vi med henblik på at kunne kontakte evt.  leverandører eller samarbejdspartnere.

Vores hjemmeside: Vi indsamler oplysninger, som vi observerer om den måde, hvorpå du bruger vores hjemmeside, dette kan du læse nærmere om i vores cookiepolitik.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke. Dette, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage e-mails eller andre oplysninger fra os.

Videregivelse og overførsel af personoplysninger?

I visse tilfælde kan TMJ overlade dine personoplysninger til samarbejdspartnere og underleverandører, for eksempel it-leverandører, udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser, leverandør af nyhedsbrevservice mv. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på vegne af TMJ og i overensstemmelse med vores instruks.

Disse samarbejdspartnere findes i visse tilfælde i lande uden for EU og EØS. I den forbindelse overfører vi de personoplysninger, der er nødvendige for anvendelsen af systemet hos den enkelte databehandler. Endvidere bliver dine personoplysninger videregivet til andre dataansvarlige i lande uden for EU og EØS, hvorved der sker en overførsel af dine personoplysninger. Overførslen af dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS vil altid ske på baggrund af et gyldigt overførselsgrundlag.

Anvendelsen af cookies

I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies. Vi anvender cookies til at optimere dit besøg, dels når du navigerer rundt på vores hjemmeside samt dels til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Læs mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik nedenfor.

Sikkerhed

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at dine oplysninger opbevares på en sikker måde. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Opbevaringsperiode

Oplysninger om potentielle kunder slettes 5 år efter afslutningen af samarbejdet eller ved anmodning herom. Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil vi indsamlede dem, herunder med henblik på at opfylde eventuelle juridiske krav.

Cookiepolitik

Cookiestandarder leveres i samarbejde med interesseorganisationen

Cookies

En cookie er et lille stykke data (tekstfil), som et websted, når det besøges af en bruger, beder din browser om at gemme på din enhed for at kunne huske oplysninger om dig, for eksempel dit foretrukne sprog eller dine loginoplysninger. Disse cookies fastsættes af os og kaldes førstepartscookies. Vi anvender også tredjepartscookies, der er cookies fra et andet domæne end domænet for det websted, du besøger. Dette er til vores reklame- og marketingindsats. .

OneTrust

Med det formål at administrere dine personlige cookiepræferencer bruger vi OneTrust Cookie Preference Manager opereret af OneTrust LLC, 1200 Abernathy Rd NE Suite 300, Atlanta GA 30328, USA (OneTrust). Dette værktøj administrerer og gemmer indstillingerne for cookiepræferencer, efter dine ønsker. Til dette formål vil du blive bedt om dine cookiepræferencer, når du første gang besøger vores hjemmeside, og du kan nu acceptere brugen af cookies eller afvise dem.

Din IP-adresse vil blive brugt, så Cookie Preference Manager kan behandle dine cookiepræferencer i overensstemmelse hermed. Ved brug af mobile enheder (for eksempel smartphone) bruges den annonce-id, der er gemt der.

OneTrust gemmer dine cookiepræferencer i maksimalt 12 måneder, eller indtil du sletter internetbrowserhistorikken.
Medmindre andet er beskrevet i de følgende afsnit, behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med brugen af cookies på baggrund af følgende juridiske grundlag:

  • at beskytte vores legitime interesser i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vores legitime interesse er at give dig en attraktiv, teknisk funktionel og brugervenlig hjemmeside og at sikre hjemmesidens systemsikkerhed. Vores legitime interesse omfatter den regelmæssige analyse af hjemmesidebesøg for at skræddersy hjemmesiden til dine behov;
  • at sikre en korrekt drift af hjemmesiden, især for implementering af passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c); og
  • hvis du har givet dit samtykke til databehandling i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Dette gælder især markedsføringscookies og sporingsmetoder fra tredjeparter.
  • Brug af cookies til indsamling af oplysninger og data sker i øvrigt i overensstemmelse med cookiebekendtgørelse.

Formålet med de forskellige cookies

Mere specifikt bruger vi cookies og andre sporingsteknologier til følgende formål.

Nødvendige cookies

Disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere, og de kan ikke slås fra. Cookies i denne kategori vedrører for eksempel funktioner såsom at indstille dine fortrolighedspræferencer, login, udfylde formularer eller vælge sprogindstillinger:

Statistiske cookies

Disse cookies giver os mulighed for at tælle besøgende og trafikkilder, så vi kan måle og forbedre vores hjemmesides ydeevne. De hjælper os med at finde ud af, hvilke sider der er mest og mindst populære, samt hvordan besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden.

Funktionelle cookies

Disse cookies gør det muligt for tmj.dk at tilbyde forbedret funktionalitet og personalisering. De kan indstilles af os eller af tredjepartsleverandører, hvis tjenester vi har tilføjet til vores sider. Hvis du ikke tillader disse cookies, kan visse funktioner muligvis ikke fungere korrekt.

Markedsføringscookies

Disse cookies kan indstilles gennem vores side af vores reklamepartnere. De kan bruges af disse virksomheder til at oprette en profil over dine interesser og vise dig relevante reklamer på andre hjemmesider. Hvis du ikke tillader disse cookies, vil du opleve mindre målrettet annoncering.







Ændring af dit samtykke

Du ændrer dit samtykke ved enten at slette cookies fra browseren eller ved at ændre dit oprindelige valg: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Dine rettigheder

Du har som registreret en række rettigheder, som TMJ kan være behjælpelig med. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os: rettighederne omfatter følgende:

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, og en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I helt særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Det bemærkes i den sammenhæng, at arkivformål er at betragte som vigtige samfundsinteresser.

Ret til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til, efter anmodning fra dig, at modtage data i et struktureret, aktuelt og maskinlæsbart format eller, hvis det er teknisk muligt, indsende disse data til en tredjepart, som du har udpeget

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores, ellers lovlige, behandling af dine personoplysninger.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på  persondata@tmj.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?

Såfremt du ønsker at ændre eller slette dine personlige oplysninger, kan du skrive til os via persondata@tmj.dk.

Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne cookiepolitik grundet ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger eller andre forbedringer. Hvis vi ændrer denne politik, ændrer vi datoen nederst i dokumentet.

 

Opdateret den 30.03.2022.

SSBennebjergCookie- og persondatapolitik