Apotek

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder distribution af lægemidler, og vi har altid “kunden i centrum”. Vi sætter en ære i at være tæt på kunden og ganske enkelt at ”levere varen”, og en høj servicegrad og lav fejlpromille er nøgleord, når vi skal sikre, at vores kunder får de rigtige varer til tiden.

TMJ er som teknologisk leder bevidst om vigtigheden af, at vi som grossist tænker den udvikling i dag, som apoteket konkret ønsker sig i morgen. Som en løsningsorienteret medspiller ønsker vi at være forretningspartneren, der sammen med apoteket skaber endnu bedre og enklere løsninger i moderne medicinlogistik.

Dynamik og fleksibilitet er kernen i vores virksomhed, hvor vi i tæt dialog med vores kunder stræber efter at udvikle individualiserede løsninger og koncepter, der skaber merværdi for apotekerne. Ved at lytte til vores kunders behov kan vi i fællesskab tænke nye og kreative løsninger, der letter apotekets hverdag og kan skræddersyes og tilpasses det enkelte apotek.

Med et moderne IT-system har vi sikret den teknologiske udvikling langt ud i fremtiden. En udvikling, som vi ønsker i tæt samarbejde med vores kunder – apotekerne.

 

 

SSBennebjergApotek