Farmakonom til kundeservice (barselsvikariat)

søges til TMJ i Høje-Taastrup

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring?

Så har vi fra august 2021 et spændende job til dig – 30 timer/uge i et 12 måneders barselsvikariat!

Vi søger en farmakonom – med kendskab til apotekets dagligdag – til at indgå i vores team af kundeservicemedarbejdere. Har du en stor interesse for kundeservice, så er det måske dig vi søger!

Som medicinalgrossist og distributør er vi centralt placeret i forsyningskæden af lægemidler mellem producenten og detailleddet og er dermed en del af et betydningsfuldt nationalt og internationalt miljø.

Vi leverer varer og ydelser til de danske apoteker og sygehusapoteker på daglig basis og vi tilbyder løsninger og koncepter, der skaber merværdi for vores samarbejdspartnere.

Jobbet:

I kundeservice vil du blive en del af et dynamisk team af højt engagerede kollegaer, der dagligt varetager forskellige opgaver i kundeservicefunktionen.

Det er et spændende job, hvor telefonbetjening af kunderne er omdrejningspunktet for vores hverdag. Du og dine kollegaer i afdelingen sikrer, at vores kunder får et hurtigt og kompetent svar på deres henvendelse og altid mødes med god service og et smil i stemmen.

Kundeservice har åbent på hverdage fra kl. 8.30 – 17.30 og på lørdage fra kl. 9.00 – 14.00. Lørdagsvagter fordeles efter en rotationsordning.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet farmakonom
 • Er fleksibel og samarbejdende
 • Er positiv og har et godt humør
 • Trives med en travl hverdag med udfordringer
 • Bevarer overblikket i pressede situationer
 • Har gode IT-kompetencer, evt. med kendskab til Axapta
 • Er glad for kundekontakt pr. telefon
 • Har fokus på kvalitet i arbejdet

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udfordrende job
 • Løn efter kvalifikationer og god pensionsordning
 • En arbejdsom kultur, som tænker kunderne først i alle aspekter
 • En logistikorganisation, der har fokus på teknologi og moderne logistiske løsninger
 • Gode kolleger og godt arbejdsmiljø

Stillingen er placeret i Høje Tåstrup og ønskes besat fra ca. 1. august 2021. Stillingen er et barselsvikariat og er derfor begrænset til 12 måneder.

Om rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i udfordringen, så send os din ansøgning og CV via Jobindex. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og vil løbende indkalde relevante kandidater til samtale i Høje Tåstrup.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Tina Aavang på tlf. 51 80 13 80.

Du kan læse mere om os på www.tmj.dk

 

Tjellesen Max Jenne A/S (TMJ) er en del af McKesson Europe. McKesson Europe er til stede i 13 europæiske lande med mange stærke brands og omkring 38.000 medarbejdere. Hver dag servicerer McKesson over to millioner kunder – på ca. 2.300 McKesson ejede apoteker og hos mere end 7.000 samarbejdspartnere. Med mere end 100 grossister på tværs af Europa, forsyner vi flere end 55.000 apoteker og hospitaler hver dag med mere end 100.000 medicinalprodukter. Læs mere på www.mckesson.eu

McKesson Corporation, Irving, Texas, USA, er majoritetsejer i McKesson Europe AG. McKesson Corporation er en global markedsleder inden for sundhedsteknologi og distributionsløsninger til sundhedssektoren herunder apoteker, hospitaler, kræftbehandlingsklinikker og speciallæger.

kristina.broens@tmj.dkFarmakonom søges til kundeservice hos Tjellesen Max Jenne A/S (barselsvikariat)